A főtt zöldbabot - sárgát, mert azzal szebb- leterítem a tepsiben, kicsi mélyedésekbe tojásokat ütök. Igen, nyers tojást. Erre kolbászkarikákat rakok, jó sűrűn, majd tejföl, és reszelt sajt. Jó rá a füstölt, de a sima is. Forró sütőben kb. 40 perc.
Címkék: zöldbab rakott
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr747160763
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.