Főzök egy egyszerű csirkepaprikást tejföl nélkül. Egy másik edényben egy kis olajon kicsit átpirítok egy bögre bulgurt, megsózom, majd felöntöm két bögre vízzel, és hozzáöntök egy fél pohár pirított hagymát amit készen veszek vmi boltban. Leginkább a "lidiben". Felforralom, majd egy-két perc múlva lezárom a gázt és hagyom saját magában kb 10 percig, vagy tovább. Ha felvette a vizet és puha, akkor összekeverem a pörivel és kész. Lehet direkt a pöribe tenni a bulgurt, csak akkor jó bő legyen a leve.
Címkék: bulgur
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr6916219552
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.