Köretként kis olajban inkább csak átforgatom, öntök rá 2x mennyiségű vizet, de nem kell hogy forró legyen. teszek hozzá vmi zöldséget, leginkább borsót, és egy jó maréknyi, inkább kettő pirított hagymát.Fedő alatt felforralom, lezárom, és hagyom, hogy egy konyharuha alatt készre gőzölje magát. Hétvégén tervezek beletenni mustárt is. Ki tudja.
Címkék: bulgur
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr1216602094
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.