Gyakran kenem meg mézzel, kechuppel, és mustárral a sütőben a csirkecomb bőrét. A mézzel mindig nehéz volt bekenni, mert sűrű, és ragad, és nem szeretem, ha összekenem a kezem. A férjem egészségvédő céllal megpárolt vízben egy csomó fokhagymát, ( csak néhány percig), majd leszűrte, és mézbe tette. A méz ettől hígan folyó lett, és könnyű rálocsolni a csirkére. A folhagyma íze pedig még sosem ártott semminek. Na jó a csokikrémben nem próbáltam.
Címkék: csirke méz fokhagyma
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr241808054
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.