Van egy húsz éves, elég ócska tarályos robotgépem, aminek a reszelőkosara 19 éve eltört. A maradék rész mindenféle dolog aprítására, és habverésre használom. A férjem kipróbálta, az omlóstészta kiválóan összekeveredik benne, és kevéssé ér hozzá a meleg kéz.A kelt tésztát én próbáltam ki, mert utálom, amikor a karos robotgéppel száll a liszt.A tészta kicsit ragadós lesz,a kiöntés után át kell gyúrne egy kisliszttel, de a módszer jó.
Címkék: tészta robotgép
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr881846489
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.