A tészta ugyanúgy 10-20-30 mint a geszetnyésnél, de most türelmesebben tovább kevertem, és tettem hozzá egy kanál tejfölt is,így aztán teljesen kész tésztát vettem ki a robotgépből. A töltelék 20 dkg darált dió 10 dkg cukor, kb 1,5 dl baracklekvár, 3 tojássárga, és a felvert hab. Ezt most meg is kóstoltam. Jó.
Címkék: süti diós rácsos
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr132097618
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.