HTML

Főzés és egyéb fontos dolgok

Nem tudok főzni. Enni viszont kell. Ez a blog arról szól, hogyan próbálom áthidalni ezt a szakadékot.

Címkék

almás (1) alma saláta (1) ananász (2) aszalt szilva (1) bab (4) baba (1) bab leves (1) bab leves (1) balzsamecet (1) banántekercs (1) barack (2) barnasör (1) beigli (1) bejgli (1) besamel (1) birs ribizli csirke (1) borsó (1) bors (2) brokkoli (1) brutálisan (1) bulgur (2) canelloni paradicsomszósz húsgombóc lestyán túró (1) céklachips (1) chili (3) chilis csirke (1) citromos (1) csicsóka (1) csirke (3) csoki (1) csokis (2) csokitorta (1) csoki meggyes süti (1) csoki torta (1) csokoládé (1) cukkini (1) dió (1) diós (1) édesburgonya csirkemell (1) fekete rizs (1) fokhagyma (4) főzelék (1) friss (1) gesztenye (1) gomba (1) gyümölcsmártás (1) habarás (1) hal (2) hal krumpli (1) hecsedli (1) héjas sült krumpli (1) hizlaló (1) hús (2) húsleves (1) hús gyümölcs (1) hús rizs (1) julika (2) kalács (2) kapor (1) káposzta (1) kelttészta (1) kínai (1) knédli (1) kocsonya (1) kókuszos (1) kolbász (1) krémes (2) krumpli (4) kukorica (1) kuszkusz (1) lángos (1) lekvár (2) lepény (1) leves (3) máj (2) májkrém (1) majonéz (2) máj gomba köret (1) mák (2) marhahús csoki (1) mártás (1) medvehagyma (1) meggy (4) mélyhűtő (1) méz (1) mézes (1) mézessüti (1) mézes mustáros csirke (1) mustár (1) nagyi (5) nagyisüti (1) narancs (1) omlóstészta (1) ördögtorta (1) padlizsán (1) paradicsom (1) paradicsom bazsalikom mártás (1) pizza (1) pogácsa (1) pulla (1) rácsos (3) rakottkrumpli pálpusztai (1) rántotthús (1) répa (2) rizs (1) robotgép (1) rúzsos (1) sajtkalauz (1) sajtmártás (1) sajtosrúd (1) sárgaborsó (1) savanyú erős (1) snidling (1) sós (1) spenót (1) spenót rakotthús (1) spenót tészta (1) sült karfiol (1) süti (8) Süti dió kakaó csoki (1) sütőpapír (1) szalakáli (1) szarvasgomba (1) szendvics (1) szilva (2) szójaszósz (2) szupertitkos (1) tanács (1) tea (1) tejfölös (1) tészta (4) tojáslepény (1) torta (3) túrós (1) uborka (1) uborkaleves (1) virsli (1) vörösbor (1) zöldbab (2) zöldbab rakott (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • hzizi: Véletlenül találtam ide, de nagyon tetszik amit és ahogyan írsz. Tetszenek az ötleteid, (pl. a tar... (2011.05.17. 09:47) Cékla kicsit macerásan
  • Marykriek: Hello, Ha már medvehagyma irány a budai Jardinette étterem, ahol mostanság minden a medvehagymáról... (2011.04.13. 09:03) Medvehagyma
  • ildsisy: Azért biztos tudsz főzni, ahogy olvasgattalak, nagyon jók a posztok, ételek. Ha úgy gondolod, olva... (2010.02.09. 08:36) Ananász

02.
március

Canelloni

ostr  |  Szólj hozzá!

Az Ilától kaptam egy zacskó canellonit, Olaszországból hozta. Hosszú ideig nézegettem, aztán egyszer csak ...néztem a Paprika TV-t, ahol megmutatták mit kell vele csinálni.

Főztem egy paradicsomszószt hagymásan, fokhagymásan. Belefőztem apró húsgombócokat. Közben fél kiló túrót összekevertem nyers hagymával, fokhagymával, egy kis tejföllel, és lestyánnal. Egy vastag zacskóba töltöttem, kivágtam a sarkát, és egyenként megtöltöttem a tésztákat. A tepsi aljára öntöttem egy kis mártást, arra sorban ráraktam a töltött hengereket, majd leöntöttem a maradék gombócos mártással. A tetejére mozzarella sajtot vagdostam. Addig sütöttem, míg jó nem lett... 

Címkék: canelloni paradicsomszósz húsgombóc lestyán túró

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr712306623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása