A következő kombináció igen gyors és praktikus.
Májas gomba
Kevés olajon, a pirított, párolt csíkokra vágott máj. A pároláshoz egy- két gomba, majd ha puha, akkor a többi gomba. 10 perc! után mustár, tejföl, egyet rottyan és kész. Ha híg a mártás, kevés liszt. Miért egyben? Mert egyes gyermek a májat eszi, más gyermek a gombát eszi, és igy egyszerű. Senki nem reklamálhat, de a darabokat illik elkülöníthető méretre vágni.
Kövér vénasszonyok kukoricása ( Clarissa és Jennifer )
Valamennyi liszt, egy tojás, kicsi olaj, langyos víz, egy sütőpor, majd sok fagyott kukorica. Az elegy hígabb legyen a galuskatésztánál. Süthetjük egyben, tepsiben, vagy pogácsaként forró olajban. Ha olajban akarjuk sütni, csinálhatjuk tejjel. A tepsishez jobb a víz, talán lazább lesz, de az is lehet, hogy nem.