Rendszeresen figyelem a fagyasztott halpultot, és az árengedményeket. A filézett tengeri halakat szeretem. Egyszerűen elkészül. Akkor készítek halat, ha nincsenek itthon a gyerekek. Csak úgy a magunk kedvére. Csabi néha váratlanul beállít, és némi rosszmájúságot sem nélkülözve múltkor megjegyezte, mindíg akkor van hal, ha másnapos. A másnaposság házi receptje nálunk amúgy a sült szalonna, cukros, citromos tea, piritós.Ezzel a reggelivel a kisgyerek egész napokat tudott védeni a görhoki kapuban.
Másnapossági hal:
Egy paradicsomos halkonzervet pirított hagymára fokhagymára teszek egy kis plusz paradicsompürével, Worchester szósszal,átforralom és főtt tésztához keverem.
Csőben sült hal:
Olajjal zsemlemorzsával meghintett tepsiben alul a halfilé, felette kapros, fokhagymás besamel két tojással, sajttal, és a véletlenül vett lestyánnal.
Kb egy órát sül kp meleg sütőben.
Újabb hal:
Kevés olajon hagyma, fokhagyma, egy konzerv natur tonhal. Kevés tárkony, tejfel, a végén fél citrom leve .Az egész citrom sok volt. A hagyma után piríthatunk bele diót is, anélkül finom, dióval különleges.