Egész szombaton a mélyhűtőbe főztem. Pizzát, és kelt tésztába göngyölt virsliket. A virslik alá tárkonyos mustárt, illetve paprika krémet kentem, és szép pirosra megsütöttem a sütőben. Vigyázva,mert a nagymamám azt monta, a kelt tésztát nem szabad túlsütni, akkor jó, ha az alja rózsaszín. Nem szabad tovább sütni, mert kiszárad. Azok a sötétre sütött pogácsák sosem jók. A mikor kész, hagyom kihülni, majd műanyag tálcán a mélyhűtőben lefagyasztom. Amikor kopogós, akkor zacskóba teszem kettesével, és ha jön a Csabi, 5 perc a mikroban, a tetején egy friss szelet sajjtal. A pizza ugyanígy. Amikor kihült, akkor kb. tenyérnyi szép kis kockákra vágva tálcán lefagyasztom, és aztán négy darabot rakok egy zacsiba, kb annyi egy adag.
Címkék: tészta pizza virsli mélyhűtő
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr951741828
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.