A szarvashoz készült knédli igen érdekes lett.
Elolvastam egy receptet, lehet nem kellett volna. 4 tojáshoz tettem lisztet, tejet, sót, sűtőport, és nem szaroztam a piritott kenyérkockákkal, egyszerűen kihagytam. Helyette kukoricát és snidlinget tetem bele. Konyharuhába tekeretem és forró vízben főztem. Aztán egy idő után megnéztem, és még folyós volt szinte, és igen ronda. Visszatettem, majd kb 20 perc. és sok alkohol után megfőtt, de még mindig igen ronda volt, ezért vastag szeletekre vágtam, olyam 2-3 cm-es téglatestekre. Tálba halmozva már nem volt olyan riasztó, sőt. A fehér háttérben a sárga kukorica, és a zöld fűszer igen jól nézett ki. A markáns szarvahúshoz a kicsit édes köret kiváló volt.
De azért nem ez a legjobb knédlirecept.