Tészta:
60 dkg liszt, 20 dkg zsír, 20 dkg porcukor, 2 tojás, 1 sütőpor, 2 vaníliás cukor, 3-4ek tejföl.
Krém:
2 tojás, 1/2 liter tej, 1 vaníliapuding,15 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 25 dkg margarin.
Töltelék:
1/5 kg alma, 2 ek margarin, 10 dkg cukor, fél ek. fahéj, pár csepp citromlé.
A tészta anyagát összegyúrjuk, 3 részre osztjuk, és vékony lapokat sütünk.A pudingot 2 ek. cukorral elkeverjük,fokozatosan tejjel sűrűre főzzük. A tojásokat egyenként belekeverjük. A margarint a maradék cukorral kikeverve, kihűlés után hozzátesszük.Az almát lereszelve a margarinon addig pároljuk, míg a leve el nem fő.
Az első lapra jön a krém, a másodikra az alma, a harmadikra a csokimáz.Egy napig állnia kell!