A jól besózott csirkehúst, ( vettem egy szakácskönyvet a gyerekeknek, azóta több sót használok) minden oldalán megpirítom fehéredésig, majd ráöntöm az egy kanál méz, egy kanál mustár, és valamennyi fehérbor keverékét. A fehérbor helyett mehet balzsamecet. Fedő alatt párolom, majd pirosra sütöm, A méz miatt sötét lesz, nem kell megijedni. Így is finom, de ha félidőben rádobok valami zöldséget, borsót, vagy kelbimbót, összepárolom, és a végén tejföllel kikeverem, na az nagyon fincsi. Gábor, azt mondta, jó lenne, ha nem felejteném el a receptet. Valami szárazabb köret jó hozzá. Pl rizs, vagy sült krumpli.
Címkék: mézes mustáros csirke
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://fozeses.blog.hu/api/trackback/id/tr4116572082
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.